Aurinkopaneelit yritykselle

Kun sähkön hinta huitelee pilvissä, on aurinkopaneelit yrityksille tullut yhä suositummaksi valinnaksi. Aurinkoenergia sopii erityisesti firmoille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja alentaa energiakustannuksiaan. Aurinkopaneelien asentaminen säästää rahaa pitkällä aikavälillä, mutta myös usein auttaa luomaan paremman kuvan yrityksestä yleisön silmissä.

Aurinkopaneelit yritykselle

Aurinkopaneelien hyödyt yrityksille

Aurinkoenergian hyödyt yrityksille ovat selvät.

 • Pienemmät energiakustannukset: Aurinkopaneelit voivat vähentää merkittävästi yrityksen energialaskuja. Kun asennuskustannukset on katettu, tuotettu energia on käytännössä ilmaista, mikä johtaa merkittäviin kustannussäästöihin. Yli oman tarpeen tuotettu sähkö voidaan myös myydä takaisin verkkoon.
 • Verokannustimet ja -alennukset: Kulut ovat toki verotuksessa vähennettäviä, mutta kannattaa lisäksi tarkistaa verottajalta ja valtion verkkosivuilta tämän hetken tilanne erillisistä kannustimista.
 • Sosiaalinen vastuu: Aurinkopaneeleja asentavat yritykset ovat sitoutuneet vähentämään hiilijalanjälkeään ja parantamaan toimintansa ympäristöystävällisyyttä. Tämä auttaa rakentamaan myönteistä julkista kuvaa.
 • Parempi brändikuva: Aurinkopaneelien asentaminen auttaa luomaan positiivisen kuvan yrityksestä yleisön silmissä. Aurinkosähkö osoittaa, että yritys on sitoutunut pienentämään hiilijalanjälkeään ja edistämään kestävää tulevaisuutta.

Ota nämä huomioon

 • Asennuspaikka ja suunta: Katon (tai pihan) tila ja rakennuksen suunta ovat olennaisia ​​tekijöitä, jotka on otettava huomioon aurinkopaneeleja asennettaessa. Asiantunteva aurinkosähköfirma auttaa sinua arvioimaan tilannettanne tarkemmin.
 • Energiankäyttö: Yrityksen energiankäyttöä tulisi analysoida tarvittavien aurinkopaneelien määrän määrittämiseksi. Tärkeää on myös huomioida energiatarpeet ruuhkahuippujen aikana.
 • Kannustimet ja rahoitus: Yritysten tulisi tutkia saatavilla olevia taloudellisia kannustimia ja rahoitusvaihtoehtoja aurinkopaneelien asentamiseen. Hallitukset tarjoavat usein verokannustimia ja -alennuksia, ja rahoitusvaihtoehtoja voi olla saatavilla pankkien tai muiden rahoituslaitosten kautta.
 • Huolto ja pitkäikäisyys: Aurinkopaneelit vaativat vain vähän huoltoa, mutta on tärkeää ottaa huomioon paneelien takuu ja pitkäikäisyys ennen ostamista. Pidemmällä takuulla ja pidemmällä käyttöiällä varustetut paneelit voivat olla aluksi kalliimpia, mutta ne voivat olla parempi pitkän aikavälin investointi.

Aurinkopaneelien asennus yrityksille

 • Kohteen arviointi ja toteutettavuustutkimus: Ensimmäinen vaihe aurinkopaneelien asennuksessa on suorittaa paikan arviointi ja toteutettavuustutkimus. Tässä selvityksessä selvitetään, soveltuuko rakennuksen katto tai muut tilat aurinkopaneelien asennukseen ja oikeuttavatko energiansäästöt investoinnin.
 • Suunnittelu ja lupa: Seuraava vaihe on aurinkopaneelijärjestelmän suunnittelu ja tarvittavien lupien hankkiminen paikallisilta viranomaisilta.
 • Hankinta ja asennus: Suunnittelu- ja lupavaiheen jälkeen aurinkopaneelit on hankittava ja asennettava. On välttämätöntä työskennellä hyvämaineisen asentajan kanssa, jolla on kokemusta kaupallisista aurinkopaneelien asennuksista.
 • Yhteenliittäminen ja valvonta: Viimeinen vaihe on yhdistää aurinkopaneelijärjestelmä rakennuksen sähköverkkoon ja valvontajärjestelmään. Näin yritys voi seurata järjestelmän suorituskykyä ja energiansäästöjä.